Barbier Rogier in Bussum

Welkom bij Barbier Rogier, de plek waar dames, heren en kinderen zonder afspraak geknipt kunnen worden.

Over Barbier Rogier

Barbier Rogier valt onder de rubriek kapper uit Bussum.

Stap eens binnen bij Barbier Rogier en proef de sfeer. Ouderwets vakmanschap, goeie muziek, nostalgie met een kop koffie of een drankje erbij. Bij Barbier Rogier hoeft u geen afspraak te maken en kunt u gerust binnen lopen voor een knipbeurt.

Kapsels Ben je opzoek naar de perfecte look? Op de site staan foto’s van diverse kapsels en looks, kom je er niet uit? Onze Barbiers en Kapsters staan altijd voor je klaar om je te inspireren en adviseren. "Be cool, get barbered!"

Barbiers Het team van Barbier Rogier bestaat alleen uit professionele en zeer vakkundige vakmensen. Van scheren tot knippen, een uniek kapsel of even bijwerken? Wij zorgen dat u met een glimlach de deur uitloopt.

Herensalon Barbier Rogier staat klaar voor alle mannen. In de authentieke salon kun je zonder afspraak naar binnen lopen en vrijwel altijd direct aan de beurt. Met goeie muziek op de achtergrond gaan we opzoek naar de perfecte look. Een old school haircut of het nieuwste van het nieuwste? Bijna alles kan bij Barbier Rogier.

Damessalon Niet alleen mannen maar ook vrouwen hebben bij Barbier Rogier een uitgebreid aanbod. Knippen, kleuren of een totaal ander kapsel, onze kapsters staan in de damessalon voor je klaar.

Kindersalon Ondertussen kijken naar een leuke cartoon en in een gave omgeving geknipt worden voor de kinderen. Een super stoer kapsel of erg netjes. In de kniphoek voor kids zal het aan plezier niet ontbreken. Bij Barbier Rogier staat een gaaf eindresultaat voorop. Bij het weggaan krijg je een heerlijke lolly.

Graag zien we u in 1 van onze authentieke kapperssalons in Bussum of Laren, wees Welkom!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Barbier Rogier uit de rubriek kapper uit Bussum is gevestigd aan de Stationsweg 30 in Bussum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 035-6781577.

Diensten en producten voor kapper

Trefwoorden die horen bij Barbier Rogier zijn o.a. :