Bojin Acupunctuur in Naarden

Bojin Acupunctuur: Geregistreerde acupunctuurpraktijk.

Over Bojin Acupunctuur

Bojin Acupunctuur valt onder de rubriek geneeskunde uit Bussum.

Het gezicht achter Bojin Acupunctuur is Duanyang Zhang. Duanyang is een gediplomeerd acupuncturiste en zij helpt u graag uw klachten te verminderen/verhelpen met acupunctuur. Als geregistreerde acupunctuurpraktijk is Bojin Acupunctuur gespecialiseerd in het behandeling van diverse symptomen. Hieronder ziet u een overzicht van deze symptomen:

- Stoppen met roken, tennis-elleboog, slaapstoornissen, acute en chronische pijnklachten, hooikoorts, burn-out, stress, depressie, kanker ondersteuning, afvallen, bepaalde vruchtbaarheidsstoornissen en IVF ondersteuning en gezicht verjonging acupunctuur “AcuLift” en massage.

Acupunctuur kan gebruikt worden om de gezondheid te herstellen. Niet alleen de zieke lichamen maar ook de onrustige gedachten en geesten. U kunt ook profiteren van acupunctuur zonder dat u aan een ziekte lijdt.

Bojin Acupunctuur kan diverse behandelingen aanbieden. Het gaat om de volgende behandelingen: Moxa therapie, cupping therapie, gezichtsbehandeling aculift, de tan balance methode (TBM) en de vijf elementen (FE) behandeling.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Bojin Acupunctuur? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bojin Acupunctuur uit de rubriek geneeskunde uit Bussum is gevestigd aan de Comeniuslaan 8 in Naarden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-43887997.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Bojin Acupunctuur zijn o.a. :