Carolien Bun Coaching & Healing in Bussum

Carolien Bun Coaching & Healing uit Bussum heeft geen profiel.

Wat doet Carolien Bun Coaching & Healing in Bussum

Carolien Bun Coaching & Healing is een coaching uit Bussum. Men is gevestigd aan de Hamerstraat 98. Het telefoonnummer van Carolien Bun Coaching & Healing in Bussum is 06-14302556.

Is Carolien Bun Coaching & Healing in Bussum uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Bussumonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Carolien Bun Coaching & Healing in Bussum valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Bussum levert onder andere :

Soms loop je tegen dingen aan in het leven waar je last van kunt krijgen in het dagelijks functioneren. Denk aan belemmeringen tijdens het werk of in de prive situatie. Wij helpen jou graag om jezelf weer te kunnen zijn en zo weer positief in het leven te kunnen staan.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander coaching

 • Licht op je Ziel

  Licht op je Ziel: Begeleiding om weer thuis bij jezelf te komen.. Trefwoorden van Licht op je Ziel : Soul Body Fusion on, meditatie behandeling, groepsmeditatie, lezing bewust beter worden, energetic facelift behandeling, de innerlijke bevrijding, begeleider innerlijke bevrijding, hulpvraag behandeling, .

  tel. 06-46112343, Postiljon 56, 1251TM in Laren

  Meer over Licht op je Ziel contact website

 • Muziektherapie OpMaat

  De kracht van muziek. Trefwoorden van Muziektherapie OpMaat : muziektherapie, kunstzinnige therapie, ademhalingsproblemen, burn out, pijnklachten, depressie, obstipatie, hyperactiviteit.

  tel. 035-6934245, A. Thijmlaan 14, 1401BD in Bussum

  Meer over Muziektherapie OpMaat contact website