Coaching Voor Echte Mannen in Baarn

Op een snelle en praktische manier, met beide benen op de grond.

Over Coaching Voor Echte Mannen

Coaching Voor Echte Mannen valt onder de rubriek coaching in Bussum.

Mark Brenninkmeijer is de drijvende kracht achter Coaching Voor Echte Mannen. Ik heb mijn opleiding en ervaring als coach vertaald naar tweedaagse coachsessies die ingaan op de essentie van wie we zijn. Ik ga verder dan de meeste vaardigheidstrainingen en zorg wél voor blijvende verandering. Geen langdurige trajecten, meditatie, mindfulness of geouwegoeroe dus, maar tweedaagse groepstrainingen met impact en blijvend resultaat.

Ben je op zoek naar een coach die jou op een nuchtere manier kan helpen, eventueel samen met gelijkgestemden ? Omdat je op het werk of privé vastloopt? Of omdat je snel moe, geïrriteerd bent en stress ervaart of tegen een burn-out aanloopt? Zoek dan niet verder. Dan ben je bij Coaching Voor Echte Mannen aan het juiste adres.

Dit alles met een heldere aanpak op een nuchtere manier die gericht is op resultaat en geen langdurige, maanden durende coachsessies of praatclubjes.

De diensten van Coaching Voor Echte Mannen zijn:

- Mentaal vitaal, voor werknemers die niet meer willen stilstaan maar groeien en die dingen anders willen gaan aanpakken. Het gaat ze helpen om grip te krijgen op de situaties waar ze steeds in vastlopen.

- Beter in balans, voor werknemers met stress, om klachten te verminderen en uitval te voorkomen. Het gaat ze helpen de dag weer aan te kunnen.

- Samenwerken en communicatie, leren medewerkers wat voor 'gedragstype' ze zijn en hoe ze de vier verschillende 'gedragstypes' kunnen herkennen. Daarbij wordt gekeken naar de sterke punten en valkuilen van de verschillende gedragstypes en geleerd hoe je het beste met de verschillende gedragstypes kunt communiceren.

- Individuele coaching, we gaan aan de slag met de obstakels waar medewerkers tegenaan lopen. Ze worden gemotiveerd en begeleid om zelf oplossingen te vinden.

- Voor HR, alleen HR-managers zullen deelnemen. Biedt een uitgelezen kans om samen met andere vakgenoten te ervaren en van gedachten te wisselen wat een mentale training betekent.

De tweedaagse groepstrainingen van Coaching voor echte mannen zijn speciaal voor de mannen in je bedrijf.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor de mogelijkheden en meer informatie op de website. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Coaching Voor Echte Mannen uit de rubriek coaching uit Bussum is gevestigd aan de Oud-Eemnesserweg 5J in Baarn. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-43585545.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Coaching Voor Echte Mannen zijn o.a. :