Cora van Diest Coaching - begeleiding in Bussum

Cora van Diest Coaching - begeleiding uit Bussum heeft geen profiel.

Wat doet Cora van Diest Coaching - begeleiding in Bussum

Cora van Diest Coaching - begeleiding is een coaching uit Bussum. Men is gevestigd aan de De Ruijterlaan 12. Het telefoonnummer van Cora van Diest Coaching - begeleiding in Bussum is 06-36220462.

Is Cora van Diest Coaching - begeleiding in Bussum uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Bussumonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Cora van Diest Coaching - begeleiding in Bussum valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Bussum levert onder andere :

Cora van Diest is een echt mensen mens. Dit is ook te herkennen aan haar manier van werken in haar eigen praktijk Cora van Diest Coaching - begeleiding. Door het combineren van mijn kwaliteiten en kennis in mijn werk zijn positieve resultaten snel zichtbaar. Ik kijk naar het kind. En samen kijken wat nodig is. Dit maakt dat ik op een oplossingsgerichte manier kan werken. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander coaching

 • Licht op je Ziel

  Licht op je Ziel: Begeleiding om weer thuis bij jezelf te komen.. Trefwoorden van Licht op je Ziel : Soul Body Fusion on, meditatie behandeling, groepsmeditatie, lezing bewust beter worden, energetic facelift behandeling, de innerlijke bevrijding, begeleider innerlijke bevrijding, hulpvraag behandeling, .

  tel. 06-46112343, Postiljon 56, 1251TM in Laren

  Meer over Licht op je Ziel contact website

 • Muziektherapie OpMaat

  De kracht van muziek. Trefwoorden van Muziektherapie OpMaat : muziektherapie, kunstzinnige therapie, ademhalingsproblemen, burn out, pijnklachten, depressie, obstipatie, hyperactiviteit.

  tel. 035-6934245, A. Thijmlaan 14, 1401BD in Bussum

  Meer over Muziektherapie OpMaat contact website