Daphne Life Coaching in Bussum

Daphne Life Coaching: Intuïtie coach.

Over Daphne Life Coaching

Daphne Life Coaching valt onder de rubriek coaching uit Bussum.

Het gezicht achter Daphne Life Coaching, ook wel bekend als Love Soul & Intuition, is Daphne Schipper. Daphne is intuïtie coach.

Love Soul & Intuition is er voor prachtige, intelligente en getalenteerde vrouwen. De vrouw die klaar is om weer te stralen en alles uit haar leven wilt halen. Daphne helpt jou graag om je weer energiek te voelen en krachtig over wie jij bent en de keuzes die je maakt.

Bij Love Soul & Intuition kun je terecht voor 1 op 1 coaching (personal coaching, life coaching, intuïtie coaching) en workshops.

Daphne gelooft erin dat wij als mens pas echt kunnen stralen, ons energiek voelen, vol levensenergie, wanneer je leeft vanuit en kiest voor de Liefde voor jezelf. Daarnaast jouw Ziel aandacht en voeding geeft (persoonlijke ontwikkeling) en keuzes durft te maken vanuit wat goed voelt voor jou. Jouw verlangen, wat jouw Intuïtie jou ingeeft. Wat zegt jouw verlangen nu? Voel je dat jij er klaar voor bent om volledig te stralen en alles uit jouw leven wilt halen? Dan ben je bij Love Soul & Intuition aan het juiste adres.

Meer informatie en de mogelijkheden kan je terug vinden op de website. Heb je een vraag? Neem dan gerust contact op, Daphne staat jou graag te woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-19693131.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Daphne Life Coaching zijn o.a. :