Flevo Beveiliging in Almere

Beveiliging die u kunt vertrouwen

Over Flevo Beveiliging

Flevo Beveiliging valt onder de rubriek beveiliging in Bussum.

Flevo Beveiliging is in 2018 opgericht in Flevoland om personen en bezittingen te beschermen en tegelijkertijd de aansprakelijkheid te minimaliseren. In een snel veranderende wereld, waar veel vraag is naar beveiliging, streven we ernaar onze klanten kostenefficiƫnte en uitstekende service te bieden. Ons directieteam bestaat uit doorgewinterde en beveiligingsprofessionals die veel ervaring hebben opgedaan in het veld en hun krachten hebben gebundeld om een ??hoge standaard neer te zetten in het beveiligingslandschap.

Flevo Beveiliging communiceert voortdurend met onze klanten, zodat zij te allen tijde volledig tevreden zijn. Onze klanten waarderen de mogelijkheid om op elk moment van de dag of de nacht contact op te nemen met een medewerker met eventuele vragen of zorgen. Wij bieden onze klanten de beste beveiligingsoplossingen, een gepersonaliseerde klantenservice en een ongeƫvenaarde waarde. We gaan in op de wensen en behoeften van de klant en ontcijferen welke aanpak het beste zou zijn voor die specifieke klant, omdat we weten dat geen twee klanten dezelfde behoeften zullen hebben.

Onze Missie:

Om de op maat gemaakte beveiligingsbehoeften van onze klanten te overtreffen door professionele beveiligingsdiensten van de hoogste kwaliteit te leveren op basis van expertise, betrouwbaarheid en vertrouwen.

Onze Vizie:

We streven ernaar om de meest professionele en gerespecteerde leider op het gebied van beveiliging in de branche te zijn door de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en langdurige werkrelaties met onze klanten op te bouwen.

onze diensten:

- Objectbeveiliging

- Zorgbeveiliging

- Evenementenbeveiliging

- Gastheren en gastvrouwen

- Directievervoer/Artiesten beveiliging

- Ad hoc diensten

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Flevo Beveiliging uit de rubriek beveiliging uit Bussum is gevestigd aan de Splijtbakweg 96 in Almere. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-18589734.

Diensten en producten voor beveiliging

Trefwoorden die horen bij Flevo Beveiliging zijn o.a. :