La Mysore Cosmetics in Bussum

La Mysore Cosmetics

Over La Mysore Cosmetics

La Mysore Cosmetics valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Bussum.

La Mysore is meer dan alleen schoonheidsbehandelingen. La Mysore kijkt verder en onderzoekt middels een bodyscan waarom er huidproblemen zijn en hoe deze ontstaan. Meestal ligt de oorzaak bij een tekort aan vitaminen & mineralen, verkeerde voeding, stress of een blokkade van 1 of meer organen.

La Mysore combineert verschillende alternatieve geneeswijzen met reguliere geneeswijze voor een mooi en uitstekend resultaat.

Bij La Mysore kunt u naast hamam en prive spa, facials, parfum maken , epileren met draad, massages, manicure, laseren, duo behandelingen, groepsarrangementen, permanente make-up en verwijderen van couperose en steelwratjes ook terecht voor Orthomoleculaire geneeswijze, epigenetica, epifysiologie, voedingsadvies, verschillende soorten DNA onderzoeken, afslanken en Detox coaching.

De eigenaresse van La Mysore Cosmetics is Mitra La Grand. Mitra was op jonge leeftijd al gefascineerd door de natuurlijke werking van kruiden . Vervolgens heeft ze besloten om haar eigen huidverzorgingslijn te maken naast natuurlijk en biologisch tevens Ecocert gecertificeerd is en voldoet aan de strengste eisen van natuurlijke cosmetica. Een product gemaakt op maat? In het prachtige beautylab van La Mysore kan uw gewenste huidverzorgingsproduct samengesteld worden.

La Mysore is verkozen tot het beste ecologische huidverzorgingsproduct van 2015 tijdens een internationale verkiezing in Portugal. In 2017 is ze verkozen tot beste zakenvrouw van Flevoland.

Heeft u nog vragen voor La Mysore Cosmetics? Of wilt u meer te weten komen over hun producten of over de diensten die zij leveren? Neem dan gerust even contact met hun op of neem een kijkje op hun website voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

La Mysore Cosmetics uit de rubriek schoonheidssalon uit Bussum is gevestigd aan de Spiegelstraat 5 in Bussum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 035-6913333.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij La Mysore Cosmetics zijn o.a. :