Ritualiter in Bussum

Ritualiter: Persoonlijke rituelen op maat.

Over Ritualiter

Ritualiter valt onder de rubriek coaching uit Bussum.

De drijvende kracht achter Ritualiter is Annegien Ochtman–de Boer. Annegien vindt het belangrijk dat zowel bij mooie als in verdrietige tijden rituelen uitgevoerd worden. Rituelen voegen veel toe aan het leven en helpen goed stil te staan om je bewust te worden van de mensen, dingen en vooral ook de belangrijke gebeurtenissen in het leven.

Bij Ritualiter kan je terecht voor verschillende rituelen:

* Trouwceremonie

* Afscheidsceremonie

* Geboortevieren/ Gezingeving (mooi nieuw woord voor een seculiere 'doop'!)

* Scheidingsritueel

Rituelen helpen om ook de verdrietige momenten tot een mooie herinnering te maken, zoals bij een afscheid. Afscheid nemen is altijd moeilijk, maar door er een prachtig ritueel aan te verbinden wordt het een troostende gedachte om aan terug te denken. Daardoor wordt het verdriet makkelijker te verwerken.

Heb je vragen voor Ritualiter? Wil je meer te weten komen over de diensten die Annegien aanbiedt? Wil je het boek dat zij over haar werk schreef kopen? Neem dan gerust even contact op of neem voor meer informatie een kijkje op haar website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ritualiter uit de rubriek coaching uit Bussum is gevestigd aan de Isaäc da Costalaan 38 in Bussum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 035-6932052.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Ritualiter zijn o.a. :